Thalgo

Schatten uit de zee.

De oorsprong van alle leven op aarde bevindt zich in de zee, deze bron van leven bevat alle voedingstoffen die een mens nodig heeft. Deze wetenschap vormt de basis van het van oorsprong Franse kuurmerk Thalgo. Wetenschap en de onderzoeken naar de positieve effecten van algen en zeewater op de huid betekende het begin van Thalgo. Dit kuurmerk brengt het beste van twee werelden (spa en beauty) samen en blijft zorgen voor innovaties, nieuwe behandelingen en producten voor schoonheidssalons en spa’s.

De inspiratie voor het merk is gehaald uit Thalasso therapie, spa behandelingen waarbij gebruik werd gemaakt van echt zeewater en zee-algen. We weten allemaal hoe effectief de zee is voor onze gezondheid en ons welzijn, maar dat dit gecombineerd wordt in verzorgingsproducten en behandelingen is uniek. Bepaalde algen hebben zelfs de eigenschap om antiverouderend, afslankend, ontslakkend, hydraterend en verzachtend te werken. Deze voordelen van de zee zijn verwerkt in het Thalgo assortiment!

Het Thalgo assortiment biedt een breed aanbod van behandelingen en producten waarin de bijzondere voordelen van de zee en de algen verwerkt zijn.

Lichaamsbehandelingen & verzorging
Gezichtsbehandelingen & verzorging
Biologische huidverzorging
Mannen huidverzorging
Zonneverzorging
Spa-medische verzorging
Voedingssuplementen